Pri pití na sezónu nehľadíme - Mikulcová, Katarína
Spotreba alkoholu na Slovensku. Do popredia ide kvalita. Tvrdý alkohol v nákupných košíkoch slovenských domácností - prieskum. Netradičné druhy alkoholu.