Vitajte na trhovisku jázd - Halasová, Henrieta
Český startup s programom Liftago ako najlepšie hodnotená aplikácia na individuálnu prepravu v Európe. Ako to funguje, v čom sú unikátni. Na Slovensku uviedli do prevádzky aj program pre firemných zákazníkov, ktorým sa tak znížia náklady a ubudne papierovanie.