Lívia Vašáková: Únia je ľahkým terčom populistov - Lehuta, Michal
Rozhovor s ekonomickou radkyňou Európskej komisie na Slovensku Líviou Vašákovou. Čerpanie eurofondov na Slovensku. Rozpočtová zodpovednosť. Najväčšie problémy krajiny. Verejné obstarávanie s jedným súťažiacim. Nesúlad medzi ponukou a dopytom na pracovnom trhu. Euroskepticizmus. Scenár Európskej únie - menej, ale efektívnejšie.