Political marketing: connection of business sector and public politics - Čemez, Alexander
Politický marketing zastúpený na Slovensku po roku 1989 ako moderný fenomén, ktorý prišiel zo západnej Európy a USA. Politický marketing ako spojenie dvoch navzájom protiľahlých sektorov, ktorým sú súkromný sektor (business) a verejný sektor (politika). Vzťah medzi politikou a obchodnou činnosťou v rámci politického marketingu.