Zvýšení diverzity týmů o 1 % zvedne tržby o procenta tři - Červenková, Alena
Možnosti pre podniky ako dosiahnuť väčšiu diverzitu už v oblasti náboru pracovníkov. Európska Charta diverzity. Tzv. genderový audit.