Doktorandi: přehlížená skupina na pracovním trhu
Doktorandi - mladí ľudia, ktorí majú prístup k najnovším výskumom a trendom. Sami sú v oblasti vedy, výskumu a inovácií aktívni a majú mimoriadnu kvalifikáciu. Aj napriek tomu doktorandi patria ku skupine, ktorej potenciál domáci zamestnávatelia v Česku zatiaľ nedokážu využiť.