Development of apps for sports wearables devices - Suunto, Garmin, Recon - Musil, Marek
Skúsenosti tímu Vysokej školy polytechnickej v Jihlave vo vývoji pre športové wearables (nositeľné) zariadenia. Prvé hodnotenia mobilných wearables zariadení, ako aj vyvinutých aplikácií. Popis používaného hardvéru – šikovné športové hodinky Suunto Ambit 2, šikovné športové hodinky Garmin Fenix 3 a šikovné športové okuliare Recon Jet. Článok uvádza špecifiká jednotlivých zariadení pre každú platformu – Suunto Script, GArmin Connect IQ a Recon OS.