Starší zaměstnanci se vyplatí. Jsou ale mezi nimi velké rozdíly - Čechová Hansen, Barbara
Tým že je demograficky stále menší počet mladších ľudí, ktorí by mohli pracovať, je potrebné viac dôverovať a spoliehať sa aj na staršiu generáciu. Názory jedného zo zakladateľov age managementu, ktorý sa dopadmi demografie zaoberá.