Jak neprohrát "bitvu o talenty"? Podporujte diverzitu! - Púllová, Hana
Čo to znamená podporovať diverzitu firmy a aké nároky to kladie na manaažérov. Rôznorodosť prináša výhody, ako ale vytvoriť skutočne inkluzívne prostredie.