Štatistika cestovného ruchu v krajinách Vyšehradskej štvorky - Kozoň, Ján
Základná analýza potenciálu krajín Vyšehradskej štvorky (V4) z pohľadu cestovného ruchu ako jedného z faktorov, ktorý dokáže výrazne ovplyvňovať  ich rozvoj a smerovanie. Politika Európskej únie a ďalších aktivít, ktorá dokážu výrazne napomôcť rozvoju cestovného ruchu v stredoeurópskom regióne.