Using of logit and probit models for prediction of financial situation of companies in the changing business environment - Gundová, Petra
Priblíženie logit a probit modelov a verifikácia ich predikčnej schopnosti na vybranej vzorke 60 slovenských podnikov v meniacom sa podnikateľskom prostrední. Silné a slabé stránky logit a probit modelov.