Zhodnotenie hydrologického roka 2016 z pohľadu podzemnej vody - Slivová, Valéria
Hodnotenie podzemnej vody za hydrologický rok 2016. Lokalizácia hodnotených objektov. Situačná mapa priestorového mesačného hodnotenia podzemnej vody na Slovensku. Celkovo možno hydrologický rok 2016 z dlhodobého hľadiska vyhodnotiť ako priemerný.