Creative economics in Slovakia - current status and challenges for development - Baculáková, Kristína, 1988-
Kultúrny a kreatívny priemysel (cultural and creative industries, CCI) na Slovensku: definícia, kreatívne sektory, SWOT analýza. Rozvoj podpory CCI na Slovensku, kľúčové fázy a dokumenty. Aktuálny stav CCI a najnovší Akčný plán z roku 2015 z dielne Ministerstva kultúry a Ministerstva hospodárstva. Porovnanie situácie na Slovensku voči európskym krajinám a návrh nevyhnutných opatrení pre rozvoj CCI, ktoré v akčnom pláne chýbajú.