Support of small and medium sized - sized enterprises through selected state programs in the Slovak Republic - Hvolková, Lenka
Oblasť podpory malých a stredných podnikov prostredníctvom vybraných podporných programov štátnych, prípadne nadnárodných inštitúcií. Úloha štátu a ústredných orgánov štátnej správy pristupovať k zjednodušovaniu administratívy pri formulovaní podmienok programov rozvoja malých a stredných podnikov.