Analysis of sales – effect of the price changes, and Paret‘s analysis of sales - Chajdiak, Jozef
Ciele Paretovej analýzy štruktúry tržieb a podklady pre rozhodovaciu činnosť. Vývoj reálnych tržieb prakticky predurčuje vývoj reálneho výsledku hospodárenia (reálneho zisku).