Charakteristika sociálnych inovácií - Bukovová, Sylvia, 1959-
Charakteristika a vymedzenie pojmu sociálne inovácie. Dve dimenzie sociálnych inovácií. Príklady sociálnych inovácií. Kreativita a inovácia vo všeobecnosti a zvlášť sociálne inovácie sú podstatným faktorom pre podporu trvalo udržateľného rozvoja, zabezpečovanie pracovných miest a rast konkurencieschopnosti nielen národnej ekonomiky, ale i jej jednotlivých podnikov.