Profilovanie distribučného kanála v kontexte vývoja obchodu - Francová, Zuzana, 1971-
Teoretické východiská profilovania distribučného kanála. Charakteristika distribučného kanála. Štruktúra distribučného kanála. Profilovanie distribučného kanála. Maloobchod a jeho súčasný vývoj v európskych podmienkach. Model profilovania distribučného kanála so spotrebným tovarom.