Sociálne inovácie a ich pozícia v spoločnosti - Deáková, Stanislava, 1974-
Význam sociálnych inovácií. Poznávacie znaky realizátorov sociálnych inovácií. Príklady, kde sa realizujú, resp. môžu realizovať sociálne investície. Nadácia Pontis. Program EÚ v oblasti zamestnanosti a sociálnej inovácie (EaSI), tri osi programu.