Productivity Development and Convergence across the EU Member States - Čarnický, Štefan
Členské štáty EÚ majú rozličnú úroveň rozvoja. K hlavným cieľom krajín EÚ patrí zvyšovanie ekonomického blahobytu v jej 28 členských štátov.