Podstata konceptu sociálnych inovácií a ich teoretické vymedzenie - Joniaková, Zuzana, 1970-
Koncept sociálnej inovácie, päť základných typov inovácií. Sociálne inovácie, typy sociálnych inovácií v sociálnych systémoch. Rôznorodé definície a názory na podstatu sociálnych inovácií. Spoločné charakteristiky sociálnych inovácií.