Vývoj ekonomických modelov internetových médií - Rošteková, Mária
Problematika ekonomického fungovania „nových“ médií a náčrt tendencie ich ďalšieho vývoja. Teoretické východiska sú aplikované na príklade slovenského mediálneho trhu. Ekonomické modely internetových médií na Slovensku .