Sociálne inovácie a ich podpora - Siváková, Bernadeta
Oblasti sociálnych výziev v Horizonte 2020. Operačný program "Ľudské zdroje" s cieľom podporiť zamestnanosť mladých ľudí v rámci cieľa investovania do rastu a zamestnanosti na Slovensku. Opatrenia na dosiahnutie vytýčených cieľov. Stratégia Slovenskej republiky pre mládež na roky 2014-2020. Národný projekt rodina a práca. Stratégia výskumu a inovácií pre inteligentnú špecializáciu. Ďalšie možnosti podpory sociálnych inovácií.