Private label brands of selected manufactures belong to dairy food industry in the Czech Republic - Klečka, Jiří
Maloobchodné značky nachádzajú v súčasnosti výrazné a rastúce uplatnenie, čo dokazuje napríklad aj výskum PR Newswire vo Veľkej Británii. Používanie maloobchodných (privátnych) značiek, ako doplnok k používaniu tradičných (vlastných) značiek u vybraných výrobcov mliečnych potravín v ČR.