Precautionary accounting principle from local and international accounting systems - Krechovská, Michaela
Zásady opatrnosti z pohľadu lokálnych a mezinárodných účtovných štandardov finančného výkazníctva IFRS. Rešpektovanie tejto zásady účtovnými jednotkami. Zásada opatrnosti – aplikácia v podnikovej praxi.