Franchising as a viable form of business in the service sector - Kuchynková, Ladislava
Princípy franchisingu, ktoré sa javia ako životaschopný obchodný model pre slovenský trh. Koncept podnikania prostredníctvom prípadovej štúdie spoločnosti pôsobiacej v gastronómii. Vývoj franšízových konceptov má pozitívny vplyv na zmluvných partnerov a aj na národné hospodárstvo.