Factors affecting farm size on the European level and the national level of the Czech Republic - Janovská, Vratislava
Faktory ovplyvňujúce veľkosť poľnohospodárskeho majetku. Scelovanie pôdy. Obhospodarovanie pôdy. Rozvoj českého vidieka.