Quality of the managers versus competitiveness of the enterprises - Marinič, Peter
Kvalita manažérov je charakterizovaná prostredníctvom manažérskych schopností a zručností. Zhodnotenie vybraných aspektov reality v súlade s ich objektivizovaným vyhodnotením. Vzťah medzi kvalitou manažérov a konkurencieschopnosťou podnikov.