[Požiadavky na zamestnaneckú a manažérsku kompetentnosť pracovníkov verejnej správy] - Záležáková, Eliška
Recenzia na publikáciu, ktorá okrem koncepčne nadväzujúcich teoretických východísk venujúcich sa problematike manažérskej kompetentnosti a jej ohodnocovaniu, ktoré na seba nadväzujú, predkladá výsledky uskutočnené dotazníkovým prieskumom vykonaným na Slovensku, v Česku a Poľsku.