<The> Comparative Study of Cultural Differenes of Slovak Inbound Tourists: A Need of Innovations - Fodranová, Iveta, 1959-
Komparatívna analýza vybraných krajín (Slovensko, Česko. Poľsko, Nemecko, Rakúsko).