Význam hodnotenia nových technológií a produktov ako súčasti nástrojov na tvorbu viacnásobnej hodnoty pre zákazníkov - Jurkovičová, Lujza
Analýza problematiky vybraných aspektov zavádzania nových technológií alebo produktov na trh s ohľadom na ich komerčný ptenciál a vytváranie viacnásobnej hodnoty pre zákazníka.