Aplikácia predpisov EÚ pre pracovné prostredie ako podmienka udržateľného rozvoja - Matkovčíková, Natália, 1982-
Zlepšovanie politiky ochrany zdravia a predpisov bezpečnosti práce, ktorá patrí medzi dôležité oblasti záujmu Európskej únie. Zavedenie právnych predpisov a stanovenie minimálnej normy ochrany pracovníkov.