Údajová základňa pomerových ukazovateľov modelu HGN na meranie výkonnosti podniku - Nagy, Ladislav
Verifikácia a implementácia modelovania výkonnosti podniku v nástrojoch finančného rozhodovania. Základné charakteristiky databázy pomerových ukazovateľov. Odľahlé dáta a štatistické charakteristiky pomerových ukazovateľov. Vytváranie účelových databáz v procese aplikácie modelov HGN1 a HGN2.