Significance of investment precious metals to investors and business environment - Novotný, Josef
Investičné príležitosti v oblasti zvolených drahých kovov za podpory súčasného podnikateľského prostredia vrátane uvedených prínosov a výhod pre investorskú spoločnosť. Investičné možnosti, ktoré tieto trhy ponúkajú.