Výška licenčného poplatku pri ohodnocovaní patentu ako vybranej zložky duševného vlastníctva - Havier, Jan, 1989-
Duševné vlastníctvo a výhradné práva na jeho využívanie, ktorých význam naďalej rastie a v súčasnosti dokáže v sebe agregovať pomerne veľkú hodnotu. Ohodnocovanie a metódy ohodnotenia patentu. Citlivosť výšky licenčného poplatku na finálne ohodnotenie.