Chceme prvoligové hráče evropské a světové úrovně - Kejhová, Hana
Nové vývojové a konštrukčné prototypové centrum Siemensu v Prahe. Produkty určené pre globálny trh. Získavanie nových zamestnancov. Dôležitá firemná kultúra. Udržanie si lojálnych zamestnancov. Prvoligoví hráči európskej a medzinárodnej úrovne. Podpora talentov. Nové príležitosti v Priemysle 4.0. Kvalita topmanažmentu.