Zavádění Průmyslu 4.0 bude v menších firmách postupné - Holoubek, Jiří
Pojmy súvisiace s Priemyslom 4.0. Hodnototvorný reťazec a jeho komponenty. Malé a stredné firmy a koncept Priemysel 4.0. Nedôvera v dátovú architektúru. Prekážky zavedenia Priemyslu 4.0 do praxe. Priemysel 4.0 si vyžaduje reformu vzdelávania.