Inovačná výkonnosť SR ovplyvňujúca transfer duševného vlastníctva - Križan, Martin
Hodnotenie inovačnej výkonnosti jednotlivých krajín na základe sumárneho inovačného indexu, pri ktorom sa sleduje 25 indikátorov rozdelených do 8 ukazovateľov. Prehľad ukazovateľov inovačnej výkonnosti SR v porovnaní s EÚ28 pre rok 2015 v absolútnom a v percentuálnom vyjadrení.