Gender, inovace a výzkum - Kraus, Marcel
Čo je a čo nie je gender. Gender znamená ľudský kapitál. Rovné príležitosti v spoločnosti a motivácia talentov. Rovné príležitosti na pracoviskách výskumu a vývoja a zladenie profesného a rodinného života. Gender a konkurencieschopnosť.