Univerzitné spin-off spoločnosti v Európe: faktory a politiky ovplyvňujúce ich vznik - Huňady, Ján
Analýza zakladania univerzitných spin-off spoločnosti v krajinách EÚ so zameraním na konkrétne príklady dobrej praxe z krajín strednej Európy. Identifikovanie kľúčových faktorov ovplyvňujúcich pravdepodobnosť založenia spin-off.