DEA method application in selected hotels in the Nitra region - Žitný, Rastislav
Zhodnotenie technickej efektívnosti vybraných hotelových zariadení v nitrianskom regióne v rokoch 2013 a 2014 na základe finančných a ďalších ukazovateľov pomocou analýzy obalu dát (DEA) podľa veľkosti vstupných a výstupných indikátorov. Porovnnaie s celoslovenskými hodnotami.