Ako sa orientovať pri nákupe zlata cez internet? - Škriniar, Pavel, 1979-
Názory a dôvody, prečo investovať do zlata. Investovanie do zlata sa zvyčajne označuje ako alternatívna forma investovania a je dostupné vo viacerých formách. Riziká i možné výnosy.