Úskalia úspešnej značky - Križan, Martin
Nástrahy a nebezpečenstvo, ktoré hrozí úspešnej značke, a s ktorými sa majitelia úspešnej značky môžu v podnikateľskej činnosti stretnúť. Efekt úspešnej značky a ochrana značky pred nekalými praktikami.