Európska globálna stratégia - zvyšovanie spôsobilostí v prepojených oblastiach bezpečnosti a ekonomiky - Čeri, Ladislav
Európska globálna stratégia – identifikácia strategických oblastí. Argument pre spoločné ozbrojené sily. Globálna stratégia pre zahraničnú a bezpečnostnú politiku EÚ. Prepojené oblasti ekonomiky a obrany.