Celoživotné vzdelávanie ako súčasť sociálno-ekonomického rozvoja - Sojaková, Zuzana
Postavenie vzdelávania z pohľadu sociálno-ekonomického rozvoja krajiny, ktoré je priamo prepojené s ekonomickým rastom. Podmienky a tendencie vývoja spôsobujú rast kvalifikačných nárokov na človeka a tak sa do popredia dostáva celoživotné vzdelávanie.