Etické aspekty marketingovej komunikácie - Musová, Zdenka
Význam etiky v podnikaní a etické správanie, ktoré sa odráža v tvorbe hodnoty podniku, jeho ziskovosti, v budovaní dlhodobých vzťahov so všetkými zainteresovanými skupinami. Prečo venovať pozornosť etike a vo všeobecnosti zvyšovať povedomie spoločnosti o týchto otázkach.