Podpora inovačných aktivít malých a stredných podnikov prostredníctvom inovačných voucherov - Vinczeová, Miroslava
Inovačné vouchery predstavujú nový nástroj finančnej podpory malých a stredných podnikov zameraných na inovácie prostredníctvom ich spolupráce s verejnými vedecko-výskumnými inštitúciami, čo zároveň umožňuje efektívnejší transfer znalostí z akademickej oblasti do podnikateľskej praxe a ich následnú komercializáciu.