Vybrané nástroje key account managementu v podniku - Poliačiková, Eva
Riadenie vzťahov s kľúčovými zákazníkmi podniku, a to na základe diferencovaného prístupu k jednotlivým skupinám kľúčových zákazníkov. Práve ich diferenciácia, teda vzájomné odlíšenie, predstavuje kľúčový faktor na uplatnenie key account managementu v podnikoch.