Zahraničný obchod Slovenska s vybranými ázijskými ekonomikami - Grešš, Martin, 1978-
Vývoj ekonomík a zahraničného obchodu vybraných ázijských ekonomík (Čína, India, Japonsko, Taiwan, Južná Kórea). Základné makroekonomické ukazovatele vybraných ázijských ekonomík (2015). Bilancia celkových exportov a importov ázijských ekonomík (2005-2015). Vývoj zahraničného obchodu Slovenska a vybraných ázijských ekonomík (2005-2015).