Vzdelanie a vzdelávanie ako základný determinant efektívneho hospodárenia v samospráve - Mihályi, Gabriel
Orientácia na riadenie a rozvoj ľudských zdrojov, kvalitu poskytovaných služieb a samotných ľudí, ktorí kvalitu zabezpečujú. Problémy v oblasti kvality manažmentu a ľudských zdrojov ako takých vo verejných inštitúciách.