Energetická bezpečnosť v kontexte energetickej únie pre Európu - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Dve dimenzie energetickej bezpečnosti EÚ. Spotreba energie v členských štátoch EÚ (2010-2014). Závislosť EÚ v jednotlivých zdrojoch primárnej energie (2004-2014). Energetická bezpečnosť v kontexte energetickej únie pre Európu.